Elokuvalisenssi auttaa hyödyntämään elokuvaa toiminnassasi

Elokuvalisenssin digitaalinen palvelu auttaa löytämään sopivat esitysluvat sekä tarjoaa vinkkejä sopimuksen piiriin kuuluvista elokuvista. Palvelu helpottaa mediakasvattajan arkea säästämällä opetuksen suunnitteluun sekä elokuvien etsimiseen kuluvaa aikaa. Palvelemme julkisen ja kaupallisen sektorin toimijoita.

Kauttamme löydät luvat niin säännölliseen kuin satunnaiseen elokuvien esittämiseen. Lisensoimme tarpeisiisi sekä kotimaisten että kansainvälisten elokuvien parhaimmistoa.

Saatavilla on eväitä elokuvaelämysten käsittelyyn lasten sekä nuorten kanssa ja osaan elokuvista löydät Mediametka ja IhmeFilmi ry:n tuottamaa oppi- ja keskustelumateriaalia.

Selaa elokuvia

NÄIN LUOT ONNISTUNEET ELOKUVAELÄMYKSEN

1.

TILAA LUPA

Tilaa Kerta-, Vuosi- tai Yhdistelmälupa palvelun kautta.

2.

VALITSE ELOKUVA

Löydä sopiva elokuva palvelusta tai edustamiemme yhtiöiden valikoimasta.

3.

ESITÄ ELOKUVA

Hyödynnä esittämiseen mitä tahansa yksityiskäyttöön tarkoitettua esityslähdettä.

4.

KÄSITTELE ELOKUVAKOKEMUS

Pura elokuvaelämys yhdessä hyödyntäen valmista oppi- ja keskustelumateriaalia.

Haluamme sopivan elokuvan löytymisen ja julkisten lupien hakemisen olevan kaikille asiakkaillamme mahdollisimman helppoa. Tarjoamme non-theatrical julkisen esittämisen lisenssejä, joiden avulla saat oikeuden näyttää elokuvia julkisesti.

Elokuvaesityksiä voi järjestää julkisella sektorilla esimerkiksi kirjastoissa, nuorisotiloissa, kirkoissa ja seurakunnissa. Elokuvat sopivat mainiosti pimeneviin syysiltoihin, ravintoloihin, työpaikan hyvinvointitapahtumiin, kattoterasseille, jättiterasseille tai drive-in tapahtumiin ja mahdollisuuksia on paljon muita. Lue lisää Lastenelokuvapisteistämme, jotka ovat erityisesti ravintoloiden, huoltoasemien, hotellien ja kylpylöiden suosiossa.

Asiakasryhmiämme ovat muun muassa:

  • Koulut ja oppilaitokset
  • Nuorisotilat, seurakunnat, elokuvakerhot
  • Hotellit ja hostellit, leirintäalueet, mökkikylät
  • Ravintolat, kahvilat, baarit, pubit
  • Kauppakeskukset, lasten leikkinurkkaukset
Lue asiakkaidemme kokemuksia täältä

Elokuvalisenssi on perheyritys, joka on ollut toiminnassa yli kolmekymmentä vuotta. Ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä tarjoamme Suomessa kodin ulkopuoliset esitysoikeudet laajaan elokuvaohjelmistoon.

Lainsäädäntöön perustuvan tekijänoikeuden tarkoituksena on suojata luovan alan toimijoita. Käyttääksesi Elokuvalisenssin verkkopalvelua oikeudenmukaisesti myönnämme tarvittavia lupia elokuvien julkiseen käyttöön.

Kauttamme löydät Kertaluvat yksittäisten elokuvien esittämiseen sekä Vuosi– ja Yhdistelmäluvat, joiden avulla voit esittää elokuvia säännöllisesti toimintasi tukena.

Vertaile esityslupia

Palvelun elokuvavalikoimaa pääset selaamaan täältä. Voit hakea elokuvia erilaisilla hakukriteereillä käyttämällä suodattimia tai vapaasanahakua. Elokuvavalikoimaa päivitetään säännöllisesti.

Päämiehemme koostuvat sekä kansainvälisistä että kotimaisista elokuvien jakelu- ja tuotantoyhtiöistä. Ohjelmistomme sisältää palvelun elokuvavalikoiman lisäksi tuhansia elokuvia edustamiltamme yhtiöiltä.

Ajantasaiset tiedot löydät selaamalla ohjelmistoamme alta.

Lue lisää ohjelmistosta

Jäikö jokin asia askarrattumaan?

Jos et löytänyt etsimääsi, palvelemme arkisin chatissa klo 9-16 ja löydät puhelinnumeromme sekä sähköpostiosoitteet yhteystiedoista.

Suurimpaan osaan kysymyksistä löydät vastaukset myös Usein kysyttyä-sivulta.

Viimeksi lisätyt elokuvat