Kertalupa soveltuu nimensä mukaisesti yksittäisten elokuvien julkiseen esittämiseen. Lupa oikeuttaa esittämään erikseen nimettyjä elokuvia esityspaikoissa, joissa on tarve esittää elokuvia satunnaisesti. Se on vaihtoehto silloin, kun on kyse esityksistä, joihin asiakkailla on vapaa pääsy. Jos olet kiinnostunut lipunmyynnin järjestämisestä, ensin ota yhteyttä sillä se on mahdollista erillisin ehdoin.

Ohjelmistomme käsittää sekä kotimaiset että ulkomaiset elokuvat. Tarkastamme tuotantoyhtiöittäin jokaisen elokuvan julkiset esitysoikeudet erikseen. Elokuvat ovat käytettävissä heti Home Entertainment ensi-illan jälkeen, jolloin kopiot ovat saatavilla kauttamme. Hinnoittelu tapauskohtaisesti esitysajan- ja elokuvien määrän mukaan.

Valitse huippuelokuva kotimaisilta tai ulkomaisilta tuotantoyhtiöiltä.

Sopimusehdot pääset lukemaan tästä.

Selaa valikoimaa tästä

Kertalupa - hinnoittelu ja lisensointikohteet

Monttu KINO - Asiakkaan kommentti

Monttu KINON tapahtumat ovat vetäneet paikalle ihmisiä monipuolisesti – Perheitä, pareja ja jopa sinkkuja. Olemme esittäneet elokuvia vaihtelevasti eri genreistä ja ulkoilmaelokuvat ovat olleet yleisön suosikki. Walk-in konseptina on toiminut meille järjestäjän näkökulmasta parhaiten.

Tapahtumat ovat auttaneet meitä keräämään varoja lasten ja nuorten liikunnan hyväksi. Uusien yhteistyökumppanuuksien syntyminen sekä Lahden kaupungin tuki on ollut meille merkittävää. Monttu KINO on herättänyt kiinnostusta myös vapaaehtoisten keskuudessa luoden meille tärkeää yhteisöllisyyttä.

Suosittelemme Elokuvalisenssiä lämpimästi kaikille, jotka haluavat tarjota unohtumattomia elokuvaelämyksiä sekä tukea paikallista yhteisöä.

Vesa Ruotonen / Monttu KINO

Lue lisää ulkoilmatapahtumista

Viimeksi lisätyt elokuvat