Yhdistelmäluvalla esität helposti edustamaamme kotimaista sekä kansainvälistä elokuvaohjelmistoa vapaasti koko lisenssikauden ajan. Lupa on voimassa 12 kuukautta asiakkaan määrittelemästä päivästä ja se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana.

Hyödynnä lupaa esimerkiksi säännöllisten elokuvaesitysten järjestämisessä kirjastoissa ja nuorisotaloilla tai opetuksen tehostamiseen sekä viihtyvyyden lisäämiseen koulujen ja oppilaitosten maailmassa. Elokuva toimii myös keskustelun herättäjänä erilaisten yhdistysten toiminnassa.

Laajasta valikoimasta tarjoamme vaihtoehtoja niin perheen pienimmille kuin vanhimmillekin. Esitettyjen elokuvien määrää ei ole rajoitettu, eikä sinun tarvitse erikseen raportoida esitetyistä elokuvista. Ohjelmisto sisältää tuhansia elokuvia 1900-luvun alusta nykypäivään ja kaikki uutuudet ovat esitettävissä heti Home Entertainment ensi-illan jälkeen.

Lue tästä sopimusehdot.

Tilaa Yhdistelmälupa tästä

NÄIN LUOT ONNISTUNEEN ELOKUVAKOKEMUKSEN

1.

TILAA LUPA

Tilaa lupa helposti täyttämällä Yhdistelmäluvan lupahakemus palvelussa

2.

VALITSE ELOKUVA

Valitse sopiva elokuva palveluista tai edustamiemme yhtiöiden valikoimasta

3.

ESITÄ ELOKUVA

Hyödynnä esittämiseen mitä tahansa yksityiskäyttöön tarkoitettua esityslähdettä

4.

KÄSITTELE YHDESSÄ

Pura elokuvaelämys yhdessä hyödyntäen valmista oppi- ja keskustelumateriaalia

Yhdistelmälupa - hinnoittelu ja lisensointikohteet

Keravan kirjasto - Asiakkaan kommentti

Säännöllisissä Kirjastokino-näytöksissämme käy paljolti vakioyleisö, välillä näkyy myös ”uusia kasvoja”. Enimmäkseen keski-ikäisiä ja siitä vanhempia. Palaute on ollut erittäin positiivista. Kiitosta on tullut elokuvavalinnoista ja siitä että näytöksiä yleensä järjestetään. Ne on koettu tärkeäksi osaksi kirjaston tapahtumatarjontaa.

Uskon että kiinnostus elokuviin, niiden monipuoliseen katseluun ja siten elokuvien lainaamiseen on kasvanut. Elokuvat ovat tärkeä osa kulttuuria ja edesauttavat omalta osaltaan ympäröivän maailman ymmärtämistä. Näytökset ovat yhteisöllisiä tapahtumia, joissa on helppo keskustella elokuvien herättämistä kysymyksistä ja tunteista.

Elokuvalisenssin kautta on pääsy suureen määrään elokuvia, ja varsinkin säännöllisen esittämisen luvat ovat kätevä ja helppo tapa hankkia elokuvia kirjaston näytöksiin.

-Päivi Rautavuori, Keravan kirjasto

Kuvalähde: Keravan kirjasto

Viimeksi lisätyt elokuvat