Yhteystiedot

Elokuvalisenssi on osa M & M Viihdepalvelua

M & M Viihdepalvelu Oy on perheyritys, joka on ollut toiminnassa yli kolmekymmentä vuotta. Yritys perustettiin 21.12.1990 tehdyllä MBO- osake- ja liiketoimintakaupalla Fazer Musiikki Oy:n kanssa. Ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä olemme yhdessä päämiestemme kanssa kehittäneet elokuva- ja musiikkiohjelmiin liittyviä palveluja sekä lisensoineet heidän kodin ulkopuolisia elokuvaoikeuksia Suomessa, pois lukien elokuvateatterit (Non-theatrical). Tärkeimpiä asiakas- ja lisensointikohteitamme ovat nykyisin koulut, oppilaitokset, kirjastot ja nuorisotilat.

M & M Viihdepalvelu Oy on solminut yhteistyösopimuksen kotimaisia av-tuotantoyhtiöitä edustavan Audiovisual Producers Finlandin (APFI ry) kanssa.  Sopimus astuu voimaan 1.1.2023, jolloin kotimaisten elokuvien esityslupien myynti, markkinointi ja laskutus siirtyvät Elokuvalisenssille. Sopimus käsittää kotimaisten elokuvien opetuskäytön ja ei-kaupallisen julkisen esittämisen oikeuksien lisensoimisen Suomessa.

Tavoitteenamme on tarjota kotimaisille asiakkaille korkeatasoisia ja laadukkaita sisältöjä sekä apuvälineitä elokuvien tekijänoikeusasiat huomioiden. Tuotamme ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia liiketoimintaamme liittyen, jotka vuorovaikutteisesti tuovat asiakkaidemme toimintaan konkreettista apua sekä lisäarvoa kasvavana asiakasuskollisuutena, lisääntyneenä oheispalvelujen käyttönä ja lisämyyntinä.

M&M Viihdepalvelu Oy

Elokuvalisenssi

Yleiset tiedustelut

020 7436 708 / 040 658 5855
info@elokuvalisenssi.fi

Sopimukset ja laskutus

Lenita Tenhola

020 7436 703 / 0400 526 999
lenita.tenhola@viihdepalvelu.com

Ota yhteyttä

Täytä tietosi lomakkeelle, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

"*" pakolliset kentät: