Muksunurkka-lastenteatteri

Kun muksut viihtyvät, asiakkaat ostavat enemmän

MUKSUNURKKA-lastenteatteri

Täysin automaattinen ja turvallinen ratkaisu

Muksunurkka- lastenteatteri koostuu Apple Mac mini -mediasoittimesta sekä siihen integroidusta elokuvaohjelmistosta. Mediasoitin on HDMI-kaapelin avulla näyttöön liitettävä täysin automaattinen ratkaisu. Se käynnistyy, esittää elokuvia ja vaihtaa niitä, sekä sammuu automaattisesti yrityksesi aukioloaikojen mukaisesti. Voimme mukauttaa sen toimimaan juuri sinun toiveidesi mukaan, vapauttaen henkilökunnan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Digitaalinen kuvan ja äänen laatu sekä ohjelmoitavat toiminnot takaavat lapsille unohtumattoman kokemuksen koko vierailun ajaksi.

Muksunurkka-lastenteatteri koostuu mediasoittimesta ja huippuelokuvista.

Lastenteatteri tarjoaa turvallisen ja hallitun ympäristön, joka on suunniteltu erityisesti lasten viihtyvyyttä ajatellen. Vanhemmat voivat luottaa siihen, että sisältö on lapsille sopivaa ja ettei likaisia pelipintoja tarvitse kosketella. Näin huomioimme hygieenisyyden ja vältytään mahdollisilta virustartunnoilta.

Suosituimmat lastenelokuvat ja esitysoikeudet samassa paketissa

Muksunurkka-lastenteatteri tarjoaa suosituimmat lastenelokuvat kansainvälisten elokuvastudioiden parhaimmistoista. Ohjelmisto sisältää vaihtuvaa sisältöä kaikenikäisille lapsille. Osa ohjelmasta koostuu noin 10-15 minuutin pituisista jaksoista, sopien myös lyhyempiin asiakasvierailuihin. Elokuvat päivitetään automaattisesti kolmen tai kuuden kuukauden välein ikärajatoiveidenne mukaisesti ja ohjelmistopäivitys on helppo suorittaa USB-muistitikun kautta. Olemme lisäksi huolehtineet tekijänoikeuslain mukaisista esitysoikeuksista puolestasi.

Soveltuu useimpiin liiketiloihin

Muksunurkka-lastenteatteria hyödyntävät jo nyt monet erilaiset yritykset, kuten hotellit, ravintolat, liikennemyymälät, lääkärikeskukset, vähittäiskaupat, tavaratalot, kauppakeskukset sekä erilaiset odotustilat. Muksunurkka sopii erinomaisesti kaikkiin paikkoihin, joissa lapsiperheet asioivat.

Muksunurkka-lastenteatteri tarjoaa helpon ja edullisen tavan parantaa lapsiperheiden miellyttävämpää asiakaskokemusta tiloissasi. Kun lapset viihtyvät, vanhemmat voivat nauttia palveluistanne.

Hinnat alkaen 195 €/kk sisältäen ohjelmiston ja mediasoittimen.

Muksunurkka logo.

Kysy lisää tai tilaa omaksesi ottamalla meihin yhteyttä!