Ajankohtaiset uutuudet

Elokuvalisenssi edustaa sekä kotimaisten että kansainvälisten elokuvien merkittävimpiä jakelu- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa. Jakelemme edustamiemme yhtiöiden kodin ulkopuolisia esitysoikeuksia (non-theatrical) erilaisiin esityskohteisiin ja -tarpeisiin.

Ohjelmistomme koostuu huippuelokuvista 1900-luvun alusta nykypäivään. Uutuuselokuvat ovat saatavilla kauttamme heti myynti- ja vuokrajulkaisujen ensi-iltapäivänä.

Tarjoamme elokuvia sekä opetus- ja kasvatustarpeisiin että ihmisten viihtyvyyden lisäämiseen.

Tutustu nopeasti päivittyvän ohjelmistomme uusimpiin elokuviin lisää tällä sivulla.

TOP 5 - ELOKUVAT

MINKÄ KOULUTUSASTEEN UUTUUKSIA HALUAT SELATA?

Oletko opettamassa alakoululaisia tai näytätkö elokuvaa lukiossa? Valitse näistä sopivin niin näet viimeisimmät lisäykset:

Uutuudet esikouluun

Esikouluun opettavat uutuudet

Oppimateriaalien avulla koulumaailman pienimmätkin lapset käsittelevät elokuvien tapahtumia tehokkaasti.

Kahdet kasvot elokuvan juliste.
Elemental elokuvan juliste.
Peter Pan elokuvan juliste

Uutuudet alakouluun

Alakouluun opettavat uutuudet

Ajankohtaiset uutuudet, joissa loistavat oppimateriaalit alakoululaisille.

Uutuudet yläkouluun

Yläkouluun opettavat uutuudet

Mielenkiintoiset uutuudet, joissa loistavat oppimateriaalit yläkoululaisille.

Uutuudet lukioon ja ammattikouluun

Toiselle asteelle opettavat uutuudet

Puhuttelevat uutuudet, joissa osallistat aikuistumisen kynnyksellä olevia nuoria elokuvan ja oppimateriaalin keinoin. Elokuvat tarjoavat loistavan mahdollisuuden mielenkiintoisille keskusteluille nuorten kanssa.

Pysy aina ajan tasalla uusimmista elokuvista Vuosi- ja Yhdistelmäluvilla

Elokuvia päivittyy valikoimaamme hyvin nopeasti, joten nyt kannattaa olla meidän Vuosi- ja Yhdistelmälupien piirissä, sillä sivulla mainitut elokuvat saavat välittömästi mahdollisuuden näyttää uusimpia elokuvia.

Elokuvasisällöt tukevat tavoitteita, joita voivat olla esimerkiksi erilaisten aiheiden ja teemojen opettaminen sekä yleisön viihdyttäminen. Suurimpia lisenssien käyttäjäryhmiämme ovat tällä hetkellä koulut, nuorisotalot, kirjastot, ravintolat ja erilaiset yhdistykset. Lue lisää asiakasryhmistämme täältä.

Löydät Elokuvalisenssin haun kautta yleisöllesi soveltuvia elokuvaideoita sekä oikeanlaiset luvat elokuvien esittämistä varten. Esityslähteen voit päättää vapaasti, sillä luvillamme voit esittää elokuvat mistä tahansa laillisesta yksityiskäyttöön tarkoitetusta lähteestä. Kertalupiin toimitamme tarvittaessa esityskopiot DVD- tai Blu-ray-levyinä.

Elokuvaelämyksiä purat helposti ja tehokkaasti oppi- ja keskustelumateriaalien avulla.

Palvelun valikoiman lisäksi kauttamme on saatavilla elokuvia edustamiemme yhtiöiden katalogeista. Jos et löydä etsimääsi, saat meidät kiinni chatista arkisin klo 8:30-16:00 tai katso tarkemmat yhteystietomme.

 

Mikäli et ole vielä meidän Kerta-, Vuosi- tai Yhdistelmäluvan tilaaja, niin selaa vielä vähän eteenpäin ja hae helposti Elokuvalisenssiä!

Hae esityslupaa ja mahdollista vaikuttava oppikokemus!