Elokuvan esitysluvat kaikenlaisiin tapahtumiin

Tarvitsetko elokuvan esityslupaa tapahtumaasi? Me Elokuvalisenssillä teemme sen helpoksi! Tarjoamme esityslupia monenlaisiin tapahtumiin – ulkoilmanäytöksiin, festivaaleihin, drive-in -näytöksiin ja erilaisiin sisätilatapahtumiin. Olipa kyseessä pieni yksityistilaisuus tai suuri yleisötapahtuma, huolehdimme siitä, että voit esittää elokuvia laillisesti ja vaivattomasti. Tapahtuman tyylistä ja koosta riippumatta autamme sinua löytämään juuri oikean esitysluvan tarpeisiisi.

Tutustu palveluihimme ja varmista, että tapahtumasi on elokuvanäytöksineen onnistunut ja luvitettu!

NÄIN ONNISTUT JÄRJESTÄMÄÄN IKIMUISTOISEN TAPAHTUMAN

1.

VALITSE ELOKUVA

Löydä sopiva elokuva palvelusta tai edustamiemme yhtiöiden valikoimasta.

2.

HANKI LUPA

Tilaa Kertalupa kaupallista elokuvaesitystä varten. Ei-kaupalliseen toimintaan saatavilla myös Vuosi- ja Yhdistelmäluvat.

3.

ESITÄ ELOKUVA

Saat meiltä aina DVD- tai Blu-ray-levyn vuokralle luvan hankkiessasi. Voit myös hyödyntää omaa esityslähdettä.

4.

KERÄÄ PALAUTE

Selvitä yleisön suhtautuminen esitykseen ja mikäli kaikki meni hyvin, järjestä uusi esitys.

Sisätilatapahtumat tuovat elokuvaelämyksen lähelle yleisöä

Elokuvien avulla luot intiimejä ja vaikuttavia elokuvaelämyksiä ympäri vuoden. Miltä kuulostaisi järjestää esimerkiksi klassikkoelokuvan esitys vanhemman yleisön iloksi, tuore menestyselokuva yrityksesi sidosryhmille tai koko perheen elokuvanäytös paikalliselle yhteisölle? Edustamme maailman johtavia tuotantoyhtiöitä, ja tuhansien elokuvien valikoimastamme löydät varmasti elokuvan, joka vetoaa juuri sinun yleisöösi. Tutustu valikoimaamme täällä.

Palvelumme kattaa julkisen esitysoikeuden sekä esityskopion DVD- tai Blu-ray-formaatissa. Sisätapahtumien elokuvalisenssin hinta on 195,00€/elokuva+alv tai 285,00€/elokuva+alv. Hinnoittelu perustuu tilan kokoon. Tee tilaus helposti täyttämällä Kertaluvan lupahakemus. Tarjoamme tarvittaessa myös apua esityksen järjestämiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää elokuvien hyödyntämisestä tapahtumissa täältä.

Tilaa tästä

Ulkoilmanäytös tekee kesästä ikimuistoisen

Kesä lämpimine iltoineen mahdollistaa uudentyyppisen elokuvakokemuksen ulkona. Ulkoilmanäytös puistossa tai urbaanissa ympäristössä sekä erilaiset drive-in-näytökset jättävät yleisölle mieleenpainuvan muiston.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi yrityksen asiakkaille suunnattu teemaelokuva, piirrosanimaatioelokuva kunnan lapsiperheille tai nostalginen klassikkofilmi vanhemmalle yleisölle? Edustamme maailman suurimpia tuotantoyhtiöitä, joiden tuhansien elokuvien joukosta löydät varmasti juuri sinun yleisöäsi kiinnostavan elokuvan. Tutustu valikoimaan täältä.

Palvelumme sisältää julkisen esitysoikeuden sekä esityskopion DVD- tai Blu-ray-formaatissa. Ulkoilma- ja drive-in esitysten hinta on 365,00€/elokuva+alv. Tee tilaus suoraan netistä. Neuvomme tarvittaessa esitykseen liittyvissä asioissa.

Tekniikkaan ja AV-operointiin liittyvissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä lähialueen AV-alan yrityksiin.

Lue lisää elokuvien hyödyntämisestä tapahtumissa täältä.

Tilaa tästä

Unohtumattomia elokuvaelämyksiä drive-in-esityksissä

Koe ikimuistoisia elokuvahetkiä drive-in esityksissä! Ulkoilmateatteri autosta käsin tarjoaa ainutlaatuisen ja nostalgisen elämyksen, joka houkuttelee kaikenikäisiä katsojia.

Huomioi tapahtumasi yleisö. Lapsille ja lapsenmielisille tarjoamme laajan valikoiman piirroselokuvia ja animaatioita. Romanttiset draamat sopivat täydellisesti ystäville ja pariskunnille, kun taas trillerit ja kauhuelokuvat tarjoavat jännitystä niille, jotka kaipaavat tiivistä tunnelmaa. Riippumatta siitä, millainen yleisö on kyseessä, monipuolisesta valikoimastamme löytyy juuri oikea elokuva luomaan ikimuistoisen elokuvaelämyksen.

Edustamme maailman johtavia tuotantoyhtiöitä, ja tuhansien elokuvien joukosta voit valita juuri sinun tapahtumaasi täydellisesti istuvan elokuvan.Tutustu valikoimaan täältä. Palvelumme kattaa julkisen esitysoikeuden sekä esityskopion toimittamisen DVD- tai Blu-ray-formaatissa.

Drive-in esitysluvan hinta on 365,00 €/elokuva + alv. Voit tilata luvan helposti täyttämällä Kertaluvan lupahakemuksen. Tarjoamme myös apua tapahtuman järjestelyihin, jotta elokuvailtasi on varmasti onnistunut ja unohtumaton!

Lue lisää elokuvien hyödyntämisestä tapahtumissa täältä.

Tilaa tästä

Vapaa pääsy vai lipunmyynti? Meiltä molemmat vaihtoehdot

Monet tapahtumat järjestetään yleisölle maksuttomina, ja tarjoamme joustavat lisenssit näihin näytöksiin, olipa kyseessä ulkoilmanäytös, festivaali tai sisätapahtuma. Jos haluat kuitenkin järjestää näytöksen lipunmyynnillä, tarjoamme myös siihen tarvittavat oikeudet. Lipunmyynti voi olla hyvä tapa kattaa kustannuksia tai lisätä tapahtuman tuotot.

Pääsymaksullisten esitysten ehdot ja ohjelmisto ovat rajoitetummat. Voit tiedustella lisätietoja erityisehdoista ja sopivista elokuvista – ota yhteyttä, ja autamme löytämään ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Elokuvasuosituksia

Selaa elokuvia, jotka sopivat tapahtumiin