Kasvata liiketoimintaasi elokuvalla

KASVATA LIIKETOIMINTAASI ELOKUVALLA

Ihmisten tyytyväisyys yrityksen toimintaa kohtaan on tavoittelemisen arvoinen asia, sillä se luo edellytykset liiketoiminnan tuottavuudelle ja kasvulle. Sen lisäksi, että yritykset tavoittelevat uusia asiakkaita ja osaavia työntekijöitä, on niiden pystyttävä sitouttamaan sidosryhmiään toimintaansa. Etsitkö sinäkin uusia tapoja tuottaa lisäarvoa yrityksellesi tärkeille ihmisille? Mitäpä jos viihdyttäisit heitä elokuvalla?

Elokuvasuosituksia sinulle

Elokuvat soveltuvat monipuolisesti eri kohderyhmille vauvasta vaariin.

TARJOA ELOKUVAELÄMYS SINULLE TÄRKEILLE IHMISILLE

Yksi tapa sitouttaa ihmisiä yrityksen toimintaan on tarjota heille merkityksellisiä sisältöjä. Elokuvalsienssi tuntee elokuvan mahdollisuudet lisäarvon tuottamisessa yritysten sidosryhmille. Erilaiset av-tekniikan ratkaisut ovat yleistyneet viime vuosien aikana, ja useat toimialat hyödyntävätkin jo esitystekniikkaa markkinoinnissaan ja tiedottamisessaan. Hankittujen laitteiden käyttöaste on kuitenkin kysymysmerkki. Arvokkaat laitteet voivat seistä suuren osan päivästä pimeinä, vaikka niiden kautta voisi esittää mielenkiintoista katsottavaa, kuten elokuvia. Tämä kotisohvilta tuttu viihdetuote sopii hyvin myös yrityksille, siinä missä urheilukin.

ELOKUVALISENSSI TEKEE ESITYSLUPIEN HALLINNOIMISESTA HELPPOA

Elokuvalisenssi edustaa Suomessa kansainvälisten elokuvayhtiöiden julkisia esitysoikeuksia ja tarjoaa elokuvien esittämiseen liittyviä ratkaisuja niin kasvatuksen kuin liiketoiminnankin tueksi. Ohjelmistomme sisältää kymmeniä tuhansia elokuvia, joista voit poimia yrityksesi toimintaan ja kohderyhmällesi soveltuvat sisällöt.

Elokuvalisenssin toiminta-alue käsittää julkiset esityspaikat lukuun ottamatta elokuvateattereita. Asiakasryhmiämme kaupallisella sektorilla ovat muun muassa ravintolat, tapahtumayritykset, kauppakeskukset, hotellit, mökkikylät, linja-autoyhtiöt ja erilaiset toimistoyritykset.

Julkisella sektorilla suurimmat asiakasryhmämme ovat koulut ja oppilaitokset, nuorisotalot sekä kirjastot.

 

Vertaile esityslupia!

ELOKUVIEN AVULLA SAAVUTETTUJA HYÖTYJÄ LÄHIVUOSILTA

– Asiakkaiden viihtyvyyden lisääminen sekä asiakashankinta ravintoloissa
– Ohjelman luominen kauppakeskusten ja liikeyritysten asiakastapahtumiin
– Huippusisällöt perheen pienimmille hotelli- ja majoitustoiminnassa
– Yritysten henkilökunnan yhteishengen ja viihtyvyyden vahvistaminen
– Mielekkäät keskustelunavaukset leiri- ja nuorisotoiminnassa
– Vuorovaikutuksen lisääminen kirjastokävijöiden välillä
– Tuntiopetuksen havainnollistaminen ja elävöittäminen eri koulutusasteilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!