Lupahakemukset

Vertaile lupiamme


Elokuvien luvanvarainen esittäminen

Elokuva on taiteellinen teos, jota suojaa tekijänoikeuslaki. Laki määrittelee, että elokuvan näyttämiseen kodin ulkopuolella tarvitaan asianmukainen esityslupa. Elokuvalisenssi edustaa Suomessa suurimpia kansainvälisiä ja kotimaisia tuotanto- ja jakeluyhtiöitä. Yritys lisensoi Suomessa kodin ulkopuolisia esitysoikeuksia (Non-theatrical) sekä kaupallisille että ei-kaupallisille toimijoille.

Elokuvasisällöt tukevat tavoitteita. joita voivat olla esimerkiksi erilaisten aiheiden ja teemojen opettaminen sekä yleisön viihdyttäminen. Suurimpia lisenssien käyttäjäryhmiä ovat tällä hetkellä koulut, nuorisotalot, kirjastot, ravintolat ja erilaiset yhdistykset. Lue lisää asiakasryhmistämme täältä.

Löydät Elokuvalisenssin haun kautta yleisöllesi soveltuvia elokuvaideoita sekä oikeanlaiset luvat elokuvien esittämistä varten. Esityslähteen voit päättää itse vapaasti, sillä luvillamme voit esittää elokuvat mistä tahansa laillisesta yksityiskäyttöön tarkoitetusta lähteestä. Kertalupiin toimitamme tarvittaessa esityskopiot dvd- tai bluray-levyinä.

Elokuvaelämyksiä pääset purkamaan myös Koulukinon oppi- ja keskustelumateriaalien avulla. Materiaalit ovat vapaasti käytettävissä Koulukinon verkkopalvelussa.

Palvelun valikoiman lisäksi, kauttamme saatavilla on elokuvia edustamiemme yhtiöiden katalogeista. Jos et löydä etsimääsi, saat meidät kiinni chatista ja yhteystietomme löydät täältä.