Service: flatrate|MUBI

Beasts of the Southern World elokuvan juliste

Beasts of the Southern Wild

Published:

Elokuva on maagista realismia, jossa päähenkilönä on 6-vuotias tyttö nimeltään Hushpuppy. Hän asuu isänsä Winkin kanssa Bathtubissa, joka on rämeinen suoseutu eteläisessä Lousianassa Yhdysvalloissa, jossa elämä on alkukantaista ja jossa ihmiset elävät sulassa sovussa luonnon kanssa.

Bathtubin kommuuni tulvii, koska mannerjää sulaa ja tämä aiheuttaa muinaisten petojen vapautumisen. Myös Winkin terveys heikkenee samanaikaisesti, joten 6-vuotiaan Hushpuppyn on aika kohdata nämä haasteet ja selviytyä niistä kunnialla.

Koulukinon oppimateriaalit käsittelevät maagista realismia, Hushpuppy-roolihahmoa, leikkausta ja montaasia, sekä sisältää elokuvan tulkintatehtäviä. Materiaalit on suunnattu yläkouluihin sekä toisen asteen opintoihin.

You Will Meet a Tall Dark Stranger

Published:

Woody Allenin värikäs draamakomedia osin omalaatuisista perheenjäsenistä ja heidän romanssiensa kiemuroista Hannah ja sisaret -elokuvan hengessä.

The Artist

Published:

Vuonna 1927 Hollywoodissa George Valentin, mykkäelokuvien tähti, kohtaa uransa uhan äänielokuvan nousun myötä. Samaan aikaan nuori ekstra Peppy Miller on nousemassa tähteyteen ja suuren suosion pariin. Elokuvan tapahtumat kietoutuvat yhteen elokuvateollisuuden myllerryksessä. The Artist palkittiin viidellä Oscarilla, mukaan lukien paras elokuva, ohjaus (Michel Hazanavicius), miespääosa (Jean Dujardin), puvustus sekä alkuperäismusiikki.

Elokuva on kunnianosoitus mykkäelokuvakaudelle ja Hollywoodin kultaisille ajoille.