Soittolista: pelielokuva

Suositellut julkaisut

Selaa kaikkia artikkeleita

Julkaistu:

Uncharted

Uncharted esittelee katujen kasvatti Nathan Draken (Tom Holland) ja kertoo hänen ensimmäisestä aarteenmetsästysseikkailustaan viisaan partnerinsa Victor “Sully” Sullivanin (Mark Wahlberg) kanssa. Huippusuositun videopelisarjan inspiroima eeppinen toimintaseikkailu seuraa Natea ja Sullya vaarallisella matkalla, jonka tavoitteena on löytää “kaikkien aikojen suurin aarre” samalla, kun he seuraavat vihjeitä löytääkseen Naten pitkään kadoksissa olleen veljen. (Lähde: SF Studios)

Julkaistu:

Räyhä-Ralf valloittaa Internetin

Elokuvassa RÄYHÄ-RALF VALLOITTAA INTERNETIN Litwakin pelihalli jää kauas taakse, kun seikkailu suuntaa Internetin kartoittamattomaan, alati laajenevaan ja jännittävään maailmaan – joka ehkä voi selviytyä Ralfin räyhäämisen jäljiltä tai sitten ei. Videopelipahis Ralf ja hänen kapinallinen ystävänsä Nelli Karamelli joutuvat panemaan kaiken peliin matkatessaan verkossa etsimässä varaosaa Nellin Sokerihuuma-videopeliin. Hädän hetkellä Ralf ja Nelli turvautuvat Internetin asukkaisiin – nettiläisiin – joihin lukeutuu muiden muassa nettiyrittäjä Yesss, joka on uusia trendejä luovan ”BuzzzTube”-sivuston sydän ja sielu ja pääalgoritmi. Ohjannut Phil Johnston ja Rich Moore. Alkuperäisinä ääninäyttelijöinä mm. John C. Reilly, Sarah Silverman ja Gal Gadot. (Lähde : Elisa Viihde)

Julkaistu:

Angry Birds -elokuva

Angry Birds on tietokoneanimoitu elokuva, joka perustuu suomalaisen peliyhtiö Rovion samannimiseen videopelisarjaan. Elokuvassa seurataan lintujen ja possujen välistä konfliktia, joka saa alkunsa, kun possut saapuvat lintujen asuttamalle saarelle. Elokuvan päähenkilö on Red, vihainen lintu, joka kärsii vihanhallintaongelmista. Red ystävystyy muiden vihaisiksi linnuiksi kutsuttujen kanssa, kuten Pommin, Sakun ja Matildan. Kun possut varastavat linnuilta munat, Red johtaa joukon vihaisia lintuja taisteluun possuja vastaan.

Ohjaus: Clay Kaytis ja Fergal Reilly
Pääosissa: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Sean Penn, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Bill Hader, Peter Dinklage

Julkaistu:

The Angry Birds -elokuva 2

Angry Birds -elokuva 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin! Uusi uhka asettaa sekä Lintusaaren että Possusaaren vaaraan. Red, Sakke, Pommi ja Mahti Kotka värväävät apuun Saken sisaren Silverin ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin, tämän apulaisen Oonan sekä keksijäpossu Karin kanssa. Yhdessä kiistakaverit muodostavat yllättävän supertiimin pelastaakseen kotinsa. Ohjannut Thurop Van Orman ja John Rice. Alkuperäisinä ääninäyttelijöinä mm. Jason Sudeikis, Josh Gad ja Leslie Jones. (Lähde: SF Film Finland Oy)

Julkaistu:

Ready Player One

Vuonna 2045 todellinen maailma on karu paikka. Wade Watts tuntee todella elävänsä vain paetessaan OASISiin, moderniin virtuaaliseen universumiin, jossa valtaosa ihmiskunnasta viettää päivänsä. OASISissa voit mennä minne vain, tehdä mitä vain ja olla kuka vain – rajana on vain oma mielikuvituksesi. OASISin loi nerokas, mutta omalaatuinen James Halliday, joka jätti koko suunnattoman omaisuutensa ja OASISin täyden hallinnan suunnittelemansa kolmiosaisen kilpailun voittajalle. Kun Wade virtuaalinimeltään Parzival, onnistuu läpäisemään ensimmäisen haasteen, hän saa peräänsä pahamaineisen IOI-yhtiön, joka tahtoo OASIS:in pumpatakseen sen täyteen mainoksia. Wattsilla on onneksi apunaan ystäviä, jotka haluavat estää IOI:n kätyreitä ja sen häikäilemätöntä johtajaa toteuttamasta suunnitelmiaan. Wade ja hänen ystävänsä – niin kutsutut Yläviitoset – heittäytyvät universumiin täynnä mysteereitä ja vaaroja pelastaakseen OASISin. Ohjannut Steven Spielberg. Näyttelijöinä mm. Tye Sheridan, Olivia Cooke ja Ben Mendelsohn.